Dins d'aquest apartat, en aquests moments podeu fer un cop d'ull al trailer del documental d'investigació que intenta treure a la llum pública una part de la Cultura Catalana com son el Flamenc Tradicional Català i la Rumba Històrica Catalana.

Cartes de l'Oncle Àngel

Documental d'investigació i recerca sobre les arrels del Flamenc Tradicional Català i la Rumba Històrica Catalana; i la seva relació amb artistes com Dalí, Picasso, Lorca i el Pintor Lleidatà García-Lamolla.
Al mateix temps a través de les entrevistes i les peces interpretades pels artistes gitanos catalans donem a conèixer aquesta part, gairebé desconeguda de la nostra Cultura.


Roms Catalans. Música d'arrel Gitana.

Sèrie documental que al mateix temps s’endinsa i ens mostra les arrels d’un poble amb una història que te els seus inicis a les terres de parla catalana l’any 1425; però amb uns origens molt mes antics i profunds que ens porten al Pujhap, una regió del nord de la India.Aquest estiu hi haurà una reposició d'aquesta Sèrie-Documental..esteu atents a les vostres pantalles a partir del més de juliol d'enguany...

Go to top